Bliv synlig på nettet - enkelt og billigt!

Vi laver løsninger for dig - som endnu ikke er på nettet, men har indset vigtigheden i at være det. Du vil derfor gøre det nemt, hurtigt og billigt - og dér kommer vi ind i billedet!
Vi tilbyder 3 forskellige løsninger, designet til at dække 3 forskellige mediebehov - et standardbehov, et elitebehov og et behov for en unik løsning.

Stardard- og eliteløsningerne er faste pakker, hvor du får hvad du kan se. Den unikke løsning er derimod helt op til dig at definere.
Vi kan derved tilbyde løsninger, der dækker ethvert nydefineret mediebehov.

Tryk bestil, udfyld den tilsendte formular og send den til os! - og arbejdet på din nye medieplan er allerede i gang!

Reklameguru er et discountprodukt under Respons’ vinger - derfor er der garanti for kvalitet.
Du får professionelle løsninger af bureaukompetencer, men til uhørt lave priser!


Processen skridt for skridt

1.
Vælg din pakke:

Find den pakke der passer dig bedst og send din bestilling direkte via hjemmesiden.

2.
Udfyld formularen og send:

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en mail som bekræftigelse på din bestilling. I denne mail finder du din produktformular, som du skal udfylde og sende tilbage til os på mail.

3.
Se dit nye logo og accepter:

Jo hurtige vi modtager den udfyldte formular, des hurtigere kan vi komme i gang med dit produkt. Du modtager dine logoudkast allerede 2 dage efter bestilling. Send og dine kommentarer eller accepter.

4.
Se logo og visitkort:

Dit logo er færdigt og du kan kaste sidste blik på produktet, og samtidig se det i brug på dit visitkort. Meld tilbage om du er tilfreds - og vi vil derefter lave din pakke færdig.

5.
Du får hele dit produkt:

Når dit logo er accepteret - sender vi dig en pdf med dit samlede produkt. Så du kan acceptere det inden det lægges ud på nettet, trykkes og afsluttes.

6.
Færdig:

Dit produkt er færdigt. Din hjemmeside kører, dine visitkort er leveret og dit logo står funklende på nettet. Du modtager derved den aftalte faktura på dit produkt.


Tilbage