Personligt møde:
Er du usikker på hvordan du vil gribe hele din nye mediestrategi an, eller vil du have en snak om mulighederne og valg af pakke. Så book et møde og lad os guide dig.

Timepris:
Ring eller email om et møde.

Nyhedsmodul:
Har du eller kunne du tænke dig at kunne sende information ud til dine kunders emails. Så er et nyhedsmodul lige noget for dig!
Få sat dette modul på din hjemmeside, så dine besøgende automatisk kan tilmelde sig.

Pressemeddelselse:
Er du ny - eller er du bare ikke noget ud over bygrænsen, så kan en pressemeddelelse gøre mirakler for at få dig kendt i dit lokalområde. Vi tilbyder derfor en pressemeddelelse - udarbejdet på dine inputs.
Her får du 2 korrekturlæsninger med i pakken.

Tekstskrivning til 8 websider.
Har du hverken tid eller interesse til at få lavet den geniale tekst der skal sælge dig på din hjemmeside, så er det også en opgave vi kan klare for dig. Igen med dine inputs - kan vi få skabt et dynamisk og interessant tekstgrundlag - som du senere hen selv kan redigere at skrive til eller fra på.

Eksternt look.
Nu du er i gang med at vise dig frem for verden - kan du lige så hejse flaget helt til tops og få strømlinet dit visuelle udtryk.
Hvordan skal dine firmabiler, skilte el. streamers se ud?
Tryk og påsætning/opsætning er ikke inkluderet. Men det kan vi selvfølgelig også klare...

Google Adwords
Udforming og indrykning af tekstannoncer på Google - du betaler kun opstartsgebyr + en fast pris pr. klik og kan følge med i besøgsstatistikkerne under hele kampagnen.


Annonce - trykt / web (basisfolder)


Målgruppeanalyse


Søgemaskineoptimering


Tilbage  ·  Til toppen